Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mobil Gençlik Merkezi Silopi'de köy köy dolaşıyor

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesindeki köy okullarında okuyan öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yürütülen proje kapsamında köy köy gezen Mobil Gençlik Merkezi aracı sayesinde birçok spor malzemesiyle ilk kez tanışmanın heyecanını yaşadı.

        Silopi İlçe Gençlik Spor Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinatörlüğünde, köylere giden Mobil Gençlik Merkezi aracı, köylü öğrencilere spor yapabilme fırsatı sunuyor. Kazavközü İlk ve Ortaokulu'na giden aracına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Okul bahçesine kurulan mobil merkezdeki spor malzemeleri ile öğrenciler gün boyu spor yapmanın keyfini yaşadı. Mobil Gençlik Merkezi aracında öğrenciler bahçe satrancı, mini golf, boks, sokak tenisi, voleybol, badminton ve dart gibi sportif ve sanatsal etkinlikler ile tanıştı.

        Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde görevli eğitmen Necmettin Üce, proje kapsamında ilçe genelinde 25 bin öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, "Bu çocuklarımıza hayatları boyunca ulaşamayacakları, belki de ilk defa burada tanışacakları golf, bahçe satrancı, dart, mini futbol, badminton ve tenis gibi branşlarda çocuklarımıza bu şekilde ulaştıracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen bu proje ile yaklaşık 5 aylık bir süre boyunca bütün merkez köyleri ve çevre köyleri, beldeler olsun hepsine ulaşacağız. Bu imkanları bütün çocuklarımıza ve gençlerimize gençlik ve spor bakanlığı tarafından ulaştıracağız" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        19.02.2018 10:39:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa