Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selendili şoförlerden Filik'e güven oyu

        (Fotoğraflı)

        Adem Çakır

        MANİSA (İHA) - Selendi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulunda mevcut başkan Şükrü Filik yeniden başkanlığa seçildi.

        Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu divan seçimi yapılarak başladı. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter oy birliği ile divan başkanlığına seçilirken, genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Mevcut başkan Şükrü Filik ile Hikmet Yılmaz'ın başkanlık için yarıştığı kongrede yapılan konuşmaların ardından seçime gidildi. Yapılan oylamaya 136 üyeden 126 üye katılım sağladı. Kullanılan oyların 67'sini alan mevcut başkan Şükrü Filik 4 yıllığına tekrar odanın başkanı oldu. Diğer aday olan Hikmet Yılmaz ise 58 oyda kalırken 1 oyda geçersiz sayıldı. Seçimi kazan Başkan Şükrü Filik, yaptığı teşekkür konuşmasında, şoförlük mesleğinin en zor meslekler arasında yer aldığını belirterek, "Şoförlerin günümüzde karşılaştıkları sıkıntı ve sorunlarına biliyoruz. Bu sorunların çözülmesi için çalışacağız. Beni ve yonetim kurulumu destekleyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

        (AÇ-ÖND-Y)

        19.02.2018 10:37:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa