Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lapseki'de EDS'ler hizmete sokuluyor

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) 28 Şubat 2018 tarihinde aktif hale geliyor.

        Lapseki ilçesinde Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) 28 Şubat 2018 tarihinde aktif hale geliyor. Yetkililerden yapılan açıklamada, "Karayolları can ve mal güvenliği temin amacıyla güvenli trafik akışlarının sağlanması, 2918 sayılı Karayolları trafik kanunun EK 16. maddesi kapsamında 18.11.2016 tarihinde revize edilen usul ve esaslara ile Lapseki ilçe merkezinde 2 noktada anlık hız ihlal ve 6 noktada kırmızı ışık ihlal sisteminden oluşan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) 28 Şubat Çarşamba sabahı saat 00:00'dan itibaren aktif hale gelecek" bilgisi verildi. Hız ihlallerinde otomobillerde 70 lira olurken otobüs ve kamyonlarda 50 lira olarak belirlendi. Zabıta ekipleri hazırlanan afişleri kamuoyunun dikkatini çekmek üzere toplu kullanım alanlarına asarak bilgilendirmede bulunuyor.

        (MY)

        19.02.2018 10:15:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa