Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'da kar yağışı etkili oluyor

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Abdullah Söylemez

        AĞRI (İHA) - Ağrı'da gece etkili olan yağmur sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı, kar yağışı nedeniyle il genelinde günlük yaşam olumsuz etkileniyor.

        Son yılların en güzel kış mevsiminin yaşandığı Ağrı'da, güneşli hava geceleyin yerini yağmura bıraktı, gece sabaha kadar yağan yağmurun ardından kentte kar yağışı etkili oldu. Aralıklarla etkisini arttıran kar yağışı kentte yaşamı olumsuz etkilerken, vatandaşlar şemsiyelerle önlem almaya çalıştı. Öte yandan sürücülerde kar yağışından olumsuz etkilendi. Sürücüler çeşitli aparatlarla kar tutan araçlarının üzerlerini temizledi. Bazı vatandaşlar ise karın tadını kar topu oynayarak çıkardı.

        Bu yıl havaların oldukça güzel geçtiğini söyleyen vatandaşlar, son yılların en güzel günlerini geride bıraktıklarını belirtti. Ağrı'ya bu yıl oldukça az karın yağdığına dikkat çeken vatandaşlar, İstanbul'a göre Ağrı'da havaların daha iyi olduğuna dikkat çekti.

        (AS-AA-Y)

        18.02.2018 16:23:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa