Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Ticaret Odası Başkanı Sarıbaş'tan Sahil Güvenlik teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Sahil Güvenlik Botu'nun hizmete girmesi Burhaniyelileri sevindirdi. Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, Sahil Güvenlik Botu'nun hizmete germesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi. "Sahil Güvenlik Komutanlığı, sahil ve karasularımızı koruma ve güvenliğini sağlama, denizlerde can ve mal emniyetini sağlama, deniz ve kıyılarda her türlü kaçakçılık ile mücadele etme, su ürünleri avcılığını denetleme, yat turizmi faaliyetlerini denetleme, ülke savunmasına katkıda bulunma gibi çok önemli görevleri olan bir kurumdur. Bu kurumun ilçemizde görevlerini etkin yapmasının, bir hizmet aracı olan bir sahil güvenlik botunun ilçemiz limana bağlanmasına ve personeli ile birlikte hizmet vermeye başlamasına bağlı olduğunun bilincindeydik. Bu nedenle İçişleri Bakanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı odağında girişimde bulunuldu. Zaman alan çalışmalar sonucunda, KNRM 1905 model, 19.3 metre boyunda, 6.57 metre eninde, ters dönme, radar ve termal görüntüleme, şiddetli fırtınalara dayanıklılık gibi özelliklere sahip TCSG-905 no'lu arama kurtarma gemisi limanımıza bağlanmış, yedi personeli ile hizmete başlamıştır. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasına emeği geçen Değerli Hemşehrimiz Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'e, İçişleri Bakanlığı'na, Balıkesir Ak Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'na, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce'ye, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner'e, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'a, Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan'a, Burhaniye Ak Parti İlçe Başkanı Onur Bedir'e, ve emeği geçen diğer tüm kişi ve kurumlara şükranlarımızı sunarız. Yeni hizmetlerde birlikte çalışmanın arzusu ile kentimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını dileriz"dedi.

        (FT)

        18.02.2018 14:27:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa