Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kula'nın mahallelerine 12 buçuk kilometrelik terfi hattı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula'nın Balıbey Mahallesi'nde 3 mahallenin daha sıkıntısını ortadan kaldıracak 12 buçuk kilometre uzunluğunda içme suyu terfi hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu ve Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların yaz aylarında su sıkıntısı çekmemeleri adına yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. MASKİ bu amaçla, Kula ilçesine bağlı Balıbey Mahallesi'nde 12 buçuk kilometre uzunluğunda terfi hattı döşedi. Bölgenin yeraltı suları bakımından zayıf olması nedeniyle Yeniköy, Sarnıç ve Çarıkmahmutlu mahallelerinde yaz aylarında yaşanabilecek sorunların önlenmesi adına çalışma gerçekleştirildi. Çalışmaların devam ettiği sırada İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu ve Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel de mahalleye giderek incelemelerde bulundu. Sahada yapılan incelemeler sırasında daire başkanlarına, MASKİ Kula Şefi Mahmut Kırkağaçlı ile İçme Suyu Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Recep Günay da eşlik etti.

        MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu, "Daire başkanlığımız bünyesinde ilimiz genelinde yürüttüğümüz faaliyetler ile vatandaşlarımızın su sıkıntısı çekmemesi için yoğun tempoda çalışıyoruz. Kula ilçemiz de maalesef ki su kaynakları açısından verimli bir bölge değil. Bu yüzden de alternatif çözümler üreterek olası sorunların önüne geçiyoruz. Bu çalışmamızı da mahallelerimizin yaz aylarında rahat etmesini sağlamak amacıyla hayata geçirdik. Devamında yeni biriktirme depoları da inşa ederek suların buralarda depolanmasını sağlayacağız. Vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (SC-Y)

        18.02.2018 12:52:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa