Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kent Konseyi Kadın Meclisi ihtiyaç sahibi ailelerin yanında

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yadigar Nesrin Şerbetçioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

        Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şerbetçioğlu, tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatarak gıda ve giyim yardımında bulundu. Şerbetçioğlu, "Tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri hem ziyaret ediyoruz hem de sıkıntılarını bir nebzede olsa gideremeye çalışıyoruz" dedi.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Şerbetçioğlu sözlerine şöyle devam etti:

        "Kadın Meclisi olarak gönül birliği, yürek birliği ile Erzurum'da STK'lar ve kamu kurumları ile işbirliği içinde çalışma gayreti içindeyiz. İhtiyaçlarını tespit ettiğimiz ailelerin sıkıntılarını ilgili kurumlara bildirerek, yardımcı olmalarını sağlıyoruz. Ziyaret ettiğimiz ailelerden bir aileye kömür yardımı yapılmasını sağladık. Ayrıca beş okul yöneticileriyle görüşerek, ihtiyaç listelerini Valiliğe bildirdik."

        Şerbetçioğlu, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Kent Konseyi Başkanımız Hüseyin Tanfer'e teşekkür ederiz.

        (ERZ-Y)

        18.02.2018 11:57:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa