Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karalar 4 yılını anlattı

        - Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 4 yıl boyunca yaptıkları hizmetlerin vatandaştan takdir görmesinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

        Başkan Karalar, Çukurova Üniversitesi Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi'nde "Projeler Meydanda" adlı sunumunda, görevde bulunduğu 4 yıl boyunca yaptıklarını ve söz verdiği projelerin ne durumda olduğu anlattı.

        Adana'ya, Adanalıya hizmet için var güçleri ile yılmadan çalıştıklarını ifade eden Karalar, söz verdikleri projelerin tamamına yakınını yerine getirdiklerini söyledi. 4 yıl boyunca yaptıkları hizmetlerin vatandaştan takdir görmesinin kendileri için önemli olduğunu belirten Karalar, yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

        Bürokratik sıkıntılardan ötürü gecikmeler yaşandığına da dikkat çeken Başkan Karalar, özellikle Adana'nın tarihindeki en büyük projesi olarak nitelendirilen "Kent Meydanı" projesinde en önemli kısım olan kamulaştırma ve yıkım işinin tamamına yakınının bitiğini belirtti.

        Kent meydanı ile ilgili bilgi veren Karalar, "Burası 41 bin metre kare alan üzerine kurulacak. Meydanın 6 bin 500 metrekaresi yol çalışmalarına gidiyor. Karacaoğlan Caddesi, Saydam Caddesi'ne 15 metre genişliğinde 255 metre uzunluğunda yeni bir yol ile bağlanacak. Ve yine yanından geçen Obalar Caddesi 15 metre ve Saydam Caddesi 25 metre genişletiliyor. Bunun 2 bin metrekare üzeri Saydam Caddesi'nin genişletilmesine gidiyor. 800 ve 600 kişilik tiyatro ve opera salonu, konferans merkezleri, sergi salonları, performans sanatları merkezi, gastronomi müzesi, 300 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdu, belediye hizmet binası, çocuk oyun evi, kadın istihdam ve eğitim merkezi olacak. Yer altında 600 araçlık otopark olacak. Bu inşaatların tamamı belediye öz kaynakları ile yapılacak. 150 yıllık Çerçi Konağı restorasyonu da yapılacak. Bu alanlarla özdeşleşmiş balıkçılar çarşısını modern hale getirip buradaki yaşama katkı sunması için aynı yere koyuyoruz" şeklinde konuştu.

        (ADN-Y)

        18.02.2018 11:52:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa