Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Bilici, Taşlı Dere köyünde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Ekrem Aktaş

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Kozluk İlçe Kaymakamı Osman Bilici, Taşlıdere köyünü ziyaret ederek, kaplıca ve seraları gezdi.

        Taşlıdere köyü ziyaretinde köyde bulunan kaplıca ve domates seralarını inceleyen Kaymakam Bilici, tesis yöneticilerinden sera ve kaplıca hakkında bilgi aldı. Köyde bulunan kaplıca ve domates seralarının ilçe ekonomisine büyük katkı sunduğunu belirten Bilici, "İlçemize bağlı Taşlıdere köyünde faaliyet gösteren bu kaplıca ilçemiz turizmi açısından çok önemlidir. İlçemizde bu tür faaliyetlerde bulunmak isteyen iş adamlarına her zaman devletimiz destek vermektedir. Taşlıdere köyünde seralarda üretilen domatesler de kolayca satılmakta olduğunu görüyoruz. Bu seralarda üretilen domates tat bakımından da çok güzeldir. Önümüzdeki yılda daha geniş alanlarda daha fazla üretim yapılacağına inanıyorum. Devlet olarak çiftçilerimize her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

        Tesisleri gezen Kaymakam Bilici, daha sonra köyde bulunan esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

        (EA-MP-Y)

        18.02.2018 10:58:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa