Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdal Önder adaylığını açıkladı

        - Üyelerini bayrak hediye ederek kongreye çağırdı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Havran İlçesinde 20 Şubat 2018 Salı günü yapılacak olan Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine mevcut Başkan Erdal Önder yeniden aday olduğunu açıkladı.

        Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Erdal Önder, üyelere Türk Bayrağı dağıtarak kongreye davet etti. Esnaf ve Sanaatkarlar Odasının tecrübeli Başkanı Erdal Önder "Ülkemiz zor bir dönemeçten geçiyor Afrin'de askerlerimiz terör örgütlerine darbe üstüne darbe indiriyor. Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin kararlı dik duruşu sayesinde ülkemizin birlik ve beraberliği her geçen gün daha da güçleniyor" dedi.

        Başkan Erdal Önder "Üç dönemdir yürüttüğümüz esnaf odası başkanlığına hizmetlerimizin devamı için ekibimizle birlikte bir dönem daha devam kararı aldık. Bu çerçevede seçim çalışmalarımıza özgürlüğümüzün ve milli birliğimizin temsili, şehitlerimizin al kanı, şerefli bayrağımızı üyelerimize hediye ederek esnaf odası seçimlerine davet ediyoruz. Yapılacak olan seçimlerin Havran esnafımıza ve Havran'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (EME)

        18.02.2018 10:10:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa