Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta 3 Milyon TL değerinde eroin ile yakalanan 2 şahıs tutuklandı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Hasan Ay

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta 3 Milyon Türk Lirası değerindeki, 17 kilo 421 gram eroin ile yakalanan 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgiye göre, Iğdır'dan İstanbul'a gitrmekte olan yolcu otobüsü Tokat'ın Reşadiye İlçesinde D-100 Karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde durdu. Otobüste eroin var şeklinde yapılan ihbar sonrası Reşadiye Emniyet Amirliği polis ekipleri harekete geçerek otobüste arama yaptı. Yapılan aramada otobüsün bagajında spor çanta içerisinde 8 kilo 700 gram, yola atılan spor çantanın içerisinde ise 8 kilo 721 gram eroin ele geçirldi. Gözaltına alınan A.M. ve T.N. isimli şahısların emniyetteki sorgu işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        (HA-GF-Y)

        18.02.2018 10:02:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa