Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediyesinden El Emeği Göz Nuru Ürünler Pazarı

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediyesi, Tarihi Bedesten çarşısında kurduğu pazarda, kadınlara kendi yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerini satma imkanı sunuyor.

        Tarihi Bedesten Çarşısının bir bölümü "El Emeği Göz Nuru Ürünler Pazarı" olarak hazırlandı. Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak Bedestende faaliyete geçen 'El Emeği Göz Nuru Ürünler Pazarı' ile bayanlar el emeği ürünlerinin sergi ve satışını yaparak aile bütçesine katkıda bulunuyor.

        Bayanlar birçok el emeği ürününü bedestende satışa çıkarıyor. Ev kadınlarından oluşan El Emeği Göz Nuru ürünler pazarının esnafı kendi yaptıkları ürünleri satmanın keyfini yaşarken aile bütçelerine de destek oluyorlar.

        El Emeği Ürünler Pazarı'yla bayanların el emeği ürünlerini tanıttıklarını aynı zamanda satış yaparak aile bütçelerine katkı sağladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan; "Tarihi bedesten herkesin bildiği gibi atıl bir durumda idi. Geçmiş yıllarda burayı Niğde Belediyesi bünyesine kazandırarak sosyal işler yarına kullanmaya başladık. Bedestenin bir bölümünün el emeği göz nuru ürünlerin değerlendirerek kazanca çevrileceği ve böylece aile bütçesine katkıda bulunulacak Pazar haline getirdik. Tarihi bedesteni de canlandırarak insan nefesiyle buluşturduk" dedi.

        (YE-AÖ-Y)

        18.02.2018 09:47:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa