Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kariyer Günleri

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesnde; Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm başkanlığı tarafından, bu yıl 3. Kez "Geleneksel Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

        Proje kapsamında; okulun geçmiş yıllarda mezun olan, üniversite eğitimini tamamlamış ve iş hayatına başlayan öğrenciler okula davet edilerek, öğrencilerle söyleşi yapılarak, öğrencilere motivasyon desteği sağlandı.

        Yapılan etkinlikte; Ayvalık'ta faaliyet gösteren özel bir anaokulun Müdürü Vesile Bağder ve aynı okulun öğretmeni Stem Dursunlar'ın da okula davet edildiği etkinlikte, okul öncesi eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelerek onlara branşları ile ilgili bilgiler verildi.

        Etkinlik konuk öğretmenlerin öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla sona erdi.

        (SS-EME)

        17.02.2018 19:02:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa