Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Doğramacı'dan esnaf ziyareti

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, çarşı merkezindeki esnafı ziyaret ederek Gürpınar Konakları Projesi için destek istedi.

        AK Parti İlçe Başkanı Halit Toktaş'ın da eşlik ettiği Doğramacı, ilçenin yaşam standardını yükseltilmesi kapsamında yapılacak Gürpınar Konakları Projesi'ne esnaf ve vatandaşların sahip çıkmasını istedi. Bir süre esnafla sohbet eden Doğramacı, ilçenin ekonomik ve sosyal açıdan canlanası için Gürpınar Konakları Projesi'nin hayata geçirilmesi gerektiğini anlattı. Konut sıkıntısı nedeniyle ilçedeki farklı kurumlarda çalışan personellerin her gün Van'a gitmek zorunda kaldığını ifade eden Doğramacı, durumun ilçe esnafını olumsuz etkilediğini aktardı. Konak satışları için cazip ödeme kolaylığı sağladıklarını vurgulayan Doğramacı, "Projenin hayata geçirilmesiyle ilçeye doğal gaz da getirilecek. Bu açıdan vatandaşımızın da desteğiyle bu projeyi hayata geçirmeliyiz. Van'a olan bu 15 dakikalık kısa mesafeyi fırsat çevirmek istiyoruz. Hayata geçireceğimiz diğer projelerle Gürpınar kısa sürede hak ettiği kimliğine kavuşacaktır. Bu vesileyle son başvuru tarihi 28 Şubat'a kadar bu fırsatı iyi değerlendirerek, hem ev sahibi olabiliriz hem de bu önemli projeyi ilçemize getirebiliriz" dedi.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        17.02.2018 17:59:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa