Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti ilçe teşkilatından Kaymakam Yaşar'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nihat Çavuşoğlu

        VAN (İHA) - AK Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, teşkilat üyeleri ile birlikte Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

        AK Parti Erciş İlçe Başkanlığına seçilen Adnan Aydın ve teşkilatını makamında kabul eden Kaymakam Yaşar, ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, "İlçede kayyum olarak göreve başladığım Eylül 2016 tarihinden itibaren Adnan Aydın ve yönetimi ile birlikte uyum içerisinde çalıştık. Bu günden sonra da aynı uyum içerisinde görev yapacağımızdan şüphem yok. Başkan ve ekibine başarılar dilerim" dedi.

        Ak Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın ise ilçeye yaptığı hizmetlerden ötürü Kaymakam Yaşar'a teşkilatı adına teşekkürlerini ileterek, her zaman uyum içerisinde çalışacaklarını ifade etti

        (NÇ-ATL)

        17.02.2018 16:39:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa