Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir yeni imar yolu açtı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Yeşil Vadi Bulvarı ile Güneş Mahallesi'ni birbirine bağlayan imarlı yol açtı.

        Şehrin yeni yol ihtiyacını karşılamak amacıyla Yeşil Vadi Bulvarı ile Güneş Mahallesi'ni birbirine bağlamak üzere Fen İşleri Daire Başkanlığınca açılan imar yolda sıcak asfalt serim çalışmaları başlatıldı. Geylani Mahalle Muhtarı Şeyho Bilgeç, asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak, "Geylani Mahallesi ile Güneş Mahallesi'nin kesiştiği 160 Nolu Cadde'de asfalt çalışması tamamlandı. Bu yolun açılmasında ve yapılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür ediyoruz. Özellikle Fen İşleri Daire Başkanlığının ve GASKİ çalışanlarının mahallemizde çok büyük emeği var. Fen İşleri Başkanlığı yetkilileri, bugüne kadar ne söyledikse eksiksiz yaptılar, bizi hiçbir zaman kırmadılar, mahallemizin ihtiyaçlarını karşıladılar. Yeni imar yolu mahallemizi rahatlatacak. Ekiplerin yoğun çalışmasının ardından asfaltlama bir günde bitirildi. Büyükşehir, hiçbir mahallede eksik bırakmadan hizmet üretiyor, hizmet anlayışı kusursuz. İki yıl önce kurulan mahallemizin ihtiyaçlarına yetişmek için çok gayret gösteriyorlar. Mahalle sakinleri adına başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (BT-SD-Y)

        17.02.2018 13:23:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa