Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yolcular büyük şok yaşadı

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Milas-Bodrum karayolunda meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsüne çarptıktan sonra direksiyon hâkimiyetini yitiren tır orta refüje girdi. Kazada, tır şoförü yaralandı.

        Milas-Bodrum karayolu Güllük kavşağında meydana gelen trafik kazasında, henüz bilinmeyen nedenle bir yolcu otobüsüne çarpan tır direksiyon hâkimiyetini yitirerek orta refüje girdi. Otobüste bulunan yolcular büyük bir şok yaşarken, kazada tır şoförü hafif yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre; Milas-Bodrum karayolu Güllük kavşağında, Bodrum istikametinden Milas istikametine doğru giden bir tır, henüz bilinmeyen nedenle yolcu taşıyan bir firmanın otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden tır şoförü, karayolunda bulunan orta refüje girdi. Kazanın ardından otobüste bulunan yolcular büyük bir şok yaşadı. Yolcular; kazadan burnu kanamadan kurtulurken, kazaya karışan tır şoförünün hafif yaralandığı öğrenildi.

        Olayla ilgili güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.

        (DL-MB-Y)

        17.02.2018 13:18:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa