Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahyaspor'da 'bayrak' kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Saka

        KÜTAHYA (İHA) - BAL Ligi 10.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Kütahyaspor'da yönetim, bayrak kampanyası başlattı. Bayrak kampanyasına katılan firmaların adının yazılı olduğu dev Kütahyaspor bayrakları ana caddelere asıldı.

        Kampanya hakkında konuşan Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Tekdemir, hedeflerinin 150 bayrak olduğunu söyledi.

        Bayrak kampanyasına tüm firmaların katılmasını isteyen Başkan Tekdemir, "Şampiyonluk yolundaki Kütahyaspor'a en büyük desteklerden birisi olan Kütahyaspor bayrak kampanyasına halkımızın yoğun ilgisi devam ediyor. Bu konuda ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası'nda iş dünyası ile bir araya geldik ve desteklerini istedik. Onlarda olumlu karşılayarak bizlere destek vereceklerini söylediler. Kulübümüz için maddi destek sağlayan bu proje çok önemlidir. Firmalarımız bu projeye katılarak, Kütahya spora maddi destek sağlarken hem de kendi reklamlarını yapmış olacaklar. Bu projede bayrak dahil tüm masraflar bizlere aittir. Bu bayraklar uzun sürede caddelerde asılı kalacaktır.Hedefimiz ise 150 bayraktır. Bayrak Kampanyasında bizlere büyük destek olan başta Kütahya Valimiz Ahmet Hamdi Nayir'e, Kütahya Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'na, Emniyet personelimize ve itfaiye personelimize çok teşekkür ederim. Önümüzde yedi karşılaşmamız var. Biz sekiz puan geriden gelerek liderliğe ulaştık. Geçtiğimiz hafta sonu evimizde beklemediğimiz sonuç olan beraberlikle ayrıldık. Ama hiçbir şey kaybedilmiş değildir. Hedefimiz sezon sonu ilk sırada yer almaktır. Alibeyköy maçına gelen 12 bin taraftarlarımıza teşekkür ediyor ve diğer maçlarımızda da yanımızda olmalarını istiyorum. Bu yolun sonu şampiyonluktur" dedi.

        Bayrak kampanyasına AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Mustafa Şükrü Nazlı ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'da bayrak alarak destek verdi. (MS-EFE)

        17.02.2018 12:55:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa