Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Sanat Müziği konserine ilgi azdı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konseri gerçekleştirilirken, salonun boş olması gözlerden kaçmadı.

        Bilecik Belediyesi Şubat ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği Korosu konseri gerçekleştirilirken, salonun boş olması gözlerden kaçmadı. Konser sonrası kısa bir değerlendirme yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Belediyemiz Şubat ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Türk Sanat Müziğimizin son yüz yılından günümüze adını sanat müziğinde altın harflerle yazan, değerli üstatların eskimez eserlerini, değerli müzisyen kardeşlerimizden dinledik. Türk Sanat Müziği Koro Şefi Tuncay Dağlı yönetiminde Türk Sanat Müziğinin en güzel şarkılarının seslendirildiği gecede, geceye katılan müzikseverler, koromuzun ve solistlerin söylediği şarkılara büyük bir coşkuyla eşlik etti. Müzik çalışmalarımız başlangıçta bir fidandı, dallandı budaklandı ve çınar haline geldi. Bu akşam bizlere müzik ziyafeti sunan başta koro şefimiz Tuncay Dağlı hocamıza ve tüm müzisyen kardeşlerime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        (DA-Y)

        17.02.2018 12:14:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa