Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaman'dan Afrin operasyonundaki askerlere atkı ve boyunluk

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Dağlı

        KARAMAN (İHA) - Karaman'da bir alışveriş merkezi tarafından Afrin operasyonundaki askere destek olmak için başlatılan "Yünler bizden, örmesi sizden" kampanyasında örülen atkı ve boyunluklar İl Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

        Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı operasyonda görev alan askerlere halkın desteği her geçen gün artıyor. Bu anlamda Karaman'da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezi de, "Yünler bizden, örmesi sizden" kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde kadınlara ücretsiz yün iplik dağıtan alışveriş merkezi, örülen bini aşkın atkı ve boyunluğu kolilerle Afrin'e gönderilmek üzere İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen'e teslim etti. Burada gazetecilere bir açıklamada bulunan alışveriş merkezi sahiplerinden Hacı Binarbaşı, kampanyanın örnek olması açısından öncülük yaptıklarını belirtti. Binarbaşı, "Kahraman askerimiz cephede hainlerle savaşırken ve canını ortaya koyarken bu soğuk kış ayında biz ne yapabiliriz düşüncesiyle bu kampanyayı başlattık. Kahraman Türk halkı dün Kurtuluş Savaşında nasıl kenetlendiyse bugün de aynı şuur içerisinde olduğunu tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Biz halkımıza ip dağıttık, halkımızın kahraman kadınları da o iplerle boyunluk ve atkı yaptılar. İşin doğrusu bu kadar ilgi olacağını tahmin etmiyorduk. Allah'a şükürler olsun ki bugün koliler dolusu atkıları komutanımıza teslim ettik. Bu noktada Karaman halkımıza verdiği destekten dolayı tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

        İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen de alışveriş merkezinin sahipleri Hacı ve Mehmet Binarbaşı'na bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

        (MD-FM-Y)

        17.02.2018 12:13:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa