Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaokulu'da "Mevlana Sokağı"

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesi İmam Hatip Ortaokulu'nda okul idarecileri tarafından, öğrencilerinin kültür ve medeniyet tarihimizin önde gelen şahsiyetlerini tanımaları için "Mevlana Sokağı" oluşturuldu.

        Yapılan çalışmanın önemine değinen Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Yıldız, ''Okulumuz öğrencilerinin kültür ve medeniyet tarihimizin önde gelen Şahsiyetlerini tanımaları İçin öğretmen arkadaşlarımızla birlikte Mevlana Sokağı isimli çalışma yaptık. Amacımız öğrencilerimizin geçmişimizi en doğru şekilde öğrenmelerini ve zihinlerinde iz bırakarak hatırlamalarını sağlamak. Bu kapsamda okulumuz birinci kat koridoruna "Mevlana Sokağı" ismi verildi. Sokakta Mevlana´nın 7 öğüdü, Mesleviden seçmeler ve Mevlana´ya ait kitaplar yer aldı. Öğrencilerimizin büyük ilgisini çeken sokağın okulumuza hayırlı olmasını dileriz'' ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

        17.02.2018 12:03:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa