Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tüm Yerel Sen'den Kazım Kurt'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Birleşik Kamu İş'e bağlı sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

        Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarete, Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Hakan Kıran'ın yanı sıra Tüm Yerel Sen Genel Sekreteri Arap Mucur, Eğitim İş Sendikası Genel Sekreteri Ebru Sungar, Eğitim İş Şube İl Sekreteri Hüseyin Yurtman, Tüm Yerel Sen Büyükşehir Temsilcisi Münir Çınar ve Tüm Yerel Sen Odunpazarı Temsilcisi Aşkın Taşdemir katıldı.

        Genel Başkan Hakan Kıran, Başkan Kurt'a Tüm Yerel Sen çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sendikal çalışmalar ve işçi hakları konusunda Başkan Kurt'un çok hassas olduğunu ifade eden Kıran, Başkan Kurt'a çalışmalarında başarılar diledi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt ise, Odunpazarı Belediyesi olarak işçiye ve işçi haklarına önem verdiklerini ifade etti. Başkan Kurt ayrıca Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Hakan Kıran ve ekibine başarılar diledi.

        (MK-AS-Y)

        17.02.2018 11:13:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa