Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köyceğizli öğrencilerden Mehmetçik'e mektuplu destek

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 60 öğrenci, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yer alan Mehmetçiklere mektupla destek verdi.

        Yüksekkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral desteği sağlamak amacıyla duygularını yazdıkları mektuplar hazırladı.

        Öğrencilerin duygularını kaleme aldığı 60 mektup, Mehmetçiklere ulaştırılmak üzere Köyceğiz Askerlik Şubesi Başkanlığı'na teslim edildi.

        Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, "öğrencilerimiz hazırladıkları mektuplar ile askerlere manevi destek vererek, Türk Milletinin arkalarında olduğunu bilmelerini istedi. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum. Dualarımız onlarla" diye konuştu.

        Öğrencilerin mektuplarını teslim alan Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı İbrahim Baştürk, askerlere verdikleri manevi destekten dolayı gençlere teşekkür etti.

        Öğrencilerden Ayşegül Atalay; "Askerlere motivasyon olacağını ve bu mektupları okuyunca gururlanacaklarını düşünüyorum. İnşallah bize cevap yazabilirler" dedi.

        Mektuplarla askerlere moral sağlamayı amaçladıklarını dile getiren öğrencilerden Sinan Eşmeli ise şunları söyledi; "Daima gençler ve Türkiye olarak onların arkasındayız."

        (CC-MB-Y)

        16.02.2018 18:57:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa