Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geleneksel 4'üncü sucuk gecesi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sucuk Gecesi yoğun ilgi gördü.

        Bozüyük Pazaryerililer Derneğimizde geleneksel hale gelen Geleneksel 4. Sucuk Gecesine; Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu ve Pazaryerililer katıldı.

        Yapılan gece bilgi veren Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "Bozüyük Pazaryerililer Derneğimizde geleneksel hale gelen 4'üncü sucuk gecesine Mesut Kök kardeşimizin sponsorluğundaki etkinliğe katıldık. Geceye Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Ali Avcıoğlu da katılarak Pazarcıklıları sevindirdi. Her yerde marka haline gelen nefis manda sucuklarını hep beraber tattık. Geceye renk katan Bozüyük'te ikamet eden hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Böyle etkinlikler bizleri biraz daha kanıtlıyor ilçemizi unutmamak Pazarcıklı bilincini yaşatması bakımından çok büyük katkı sağlıyor. Allah hepsinden razı olsun Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi.

        (CKT-Y)

        16.02.2018 18:44:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa