Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'da elediye emeklileri dernek kuracaklar

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga Belediyesi'nde yıllarca çalışıp ardından emekli olan işçi ve memurlar ile belediye müdürleri, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ın da katılımıyla bir araya geldiler.

        Biga Belediyesi'nden emekli İsmail Hoşgör'ün organize ettiği yemekte Biga Belediyesi'nden emekli işçi ve memurların katılımıyla bir dernek kurulması fikri de ortak kabul gördü.

        Yemekte konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık dernek kurulması fikrini desteklediğini söyledi. Başkan Işık, "Hepiniz Biga Belediyesi bünyesinde Biga'ya hizmet etmiş insanlarsınız. Ben hiçbirinizi bugünkü belediye çalışanlarımızdan ayrı görmüyorum. Bu güzel toplantının daha sık yapılması fikrini destekliyorum. Eğer dernek kurarsanız da Biga Belediyesi olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

        Yemek sonrası derneğin kurucu yönetimi için isimler toplandı. Daha sonra dernekleşme çalışmasının gerçekleştirilebilmesi ve kaynaşma amacıyla yeni bir toplantı düzenlenmesi kararıyla toplantı sona erdi.

        16.02.2018 18:20:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa