Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suşehri'nde Paintball Sahası Açıldı

        (Fotoğraflı)

        Nevzat Yücel

        SİVAS (İHA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde paintball sahası düzenlenen törenle açıldı.

        Suşehri'nin ilk paintball sahası Mustafa Bulut ve Kemal Aydın isimli iki genç tarafından D-100 karayolu üzerinde açıldı. İki dönümün üzerine yapılan 50 engelin bulunduğu paintball sahasının açılışını; İlçe Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Kemal Karakaya yaptı.

        Gençlerin girişimi sonucu açılan sahanın İlçeye hayırlı olmasını temenni eden İlçe Kaymakamı Uzunoğlu, " Özellikle gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması için güzel bir düşünce. Gençlerimiz kahvehanelerde değil, hem spor amaçlı, hem de eğlenme amacıyla bu sahaya gelerek stres atabilirler. Böyle bir düşünceyi ilçemize kazandırdıklarından dolayı genç kardeşlerimi kutluyorum" dedi.

        İlçe Belediye Başkanı Yüksel ise, Bölgede olmayan bir yeniliği ilçeye kazandırdıkları için Mustafa Bulut ve Kemal Aydın'a teşekkür ettiğini ifade ederek, "Burada turnuva maçları dahi düzenlenebilir. Spor alanında heyecanlı ve eğlenceli olan Paintball heyecanını Suşehri'ne getirdikleri için teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

        Katılımcılar daha sonra Paintball silahlarıyla hedeflere atış yaptılar.

        (GF-Y)

        16.02.2018 17:38:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa