Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis'ten Mehmetçiğe destek sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Barosu tarafından Afrin bölgesindeki Mehmetçiğe bin 100 paket temizlik malzemesi ve kişisel bakım yardımı yapıldı.

        Kilis Barosu Başkanı Hayri Muammer Fazlıağaoğlu, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin 20 Ocak 2018'de başlattığı Zeytin Dalı Operasyonuna destek verdiklerini ifade ederek, "Kilis Barosu olarak bizde Mehmetçiğimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek ve destek olmak amacıyla, toplamda 1100 paketten oluşan bir yardım kolisi hazırlayarak, Afrin'de ki Mehmetçiklerimize ulaştırılmak üzere İl Jandarma Komutanlığı nezdinde yetkililere teslim ettik. Yardım Paketlerinin içerisinde sıvı sabun, şampuan, diş fırçası diş macunu , ıslak mendil, tıraş köpüğü , 3 adet tıraş bıçağı ve el feneri gibi Mehmetçiğimizin en çok ihtiyaç duyabileceği malzemelerden hazırlanmıştır. Paketlerin temininde maddi katkılarda bulunan Kilisli iş adamlarından Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Genç iş adamları Başkanı Şerif Tosyalı ve Tosçelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'ya Baromuz adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        16.02.2018 16:44:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa