Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Büyükşehirden muhtar derneklerine destek

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla kurulan muhtar derneklerine destek oldu.

        Kamu hizmetlerinin yürütülmesi konusunda, devletin en uç noktadaki temsilcileri olan muhtarlara yönelik Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları devam ediyor. Muhtarların iş ve işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla bünyesinde Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığını kuran Ordu Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Mesudiye, Fatsa, Kabataş, Aybastı, Korgan, İkizce ve Çaybaşı Muhtarlar Derneklerine teknolojik ekipman ve ofis mobilyası desteği sağladı. Bu kapsamda her bir derneğe çalışma masası, çalışma koltuğu, misafir sehpası, misafir koltuğu, masaüstü bilgisayar ve çok fonksiyonlu yazıcı teslim edilerek kullanıma sunuldu.

        Korgan Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Dere, Büyükşehir Belediyesinin desteği sayesinde üyelerine daha iyi fiziki ve teknolojik imkânlar sunabileceklerini belirterek, "Dernek olarak, muhtarlarımıza daha iyi şartlarda hizmet sunabilmek adına bazı noksanlarımız vardı. Büyükşehir Belediyemiz tarafından bu eksikliklerimiz tespit edilerek giderildi. Büyükşehir'imizin diğer hizmetlerinden memnun olduğumuz gibi derneğimize sunduğu bu katkılar da bizi son derece memnun etti. Bu vesileyle, muhtarlarımıza vermiş olduğu önem ve derneğimize sunduğu katkılardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (MAK-SLH-Y)

        16.02.2018 15:54:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa