Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Umurbey Kapalı Pazaryeri'nde sona doğru

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki İlçesine bağlı Umurbey Beldesinde, geçtiğimiz Eylül ayında yapımına başlanan Umurbey Kapalı Pazaryeri'nin Mart ayı içerisinde vatandaşların hizmetine girmesi bekleniyor.

        Göreve başladığı günden itibaren Umurbey'e kazandırdığı hizmetlerle dikkat çeken ve beldeyi cazibe merkezi haline getiren Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, yapımında son aşamaya gelinen Umurbey Kapalı Pazaryeri inşaatında incelemelerde bulundu.

        İşçilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yavaş, kapalı pazaryerinin önümüzdeki ay içerisinde açılışının yapılmak suretiyle vatandaşların hizmetine gireceğini belirtti.

        Kapalı pazaryerinin, pazarcı esnafı ile vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmeyeceği ve sağlıklı bir ortamda alışverişlerini yapmalarına olanak sağlayacak şekilde inşa edildiğini dile getiren Başkan Yavaş, "Umurbey'in adına yakışır bir projeyi daha bitirecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Her şey daha iyi bir Umurbey için" diye konuştu.

        16.02.2018 15:52:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa