Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydişehir'e İtfaiye merkezi ve KOMEK binası çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir ilçesine yeni itfaiye merkez binası ve KOMEK binası yapılıyor.

        Seydişehir Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan itfaiye merkez binasının hafriyat ve yol açma çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "İtfaiyenin daha sağlıklı görev yapabilmesi için Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından yeni bir itfaiye merkez binası yapılacak. Seydişehir İtfaiye Merkezi binası yapımı için Necati Kalaycıoğlu Caddesi üzerinde bulunan belediyemize ait 3 bin 895 metrekarelik alanı tahsis ettik. Yer tahsisi ve ihalesi yapılan itfaiye merkez binasının, zemin düzenleme ve yol açma çalışmaları başlatıldı. Yeni itfaiye merkez binası 6 itfaiye aracı bulundurma kapasiteli olup; ana bina, idari ofisler, araç bakım kanalı, su deposu, jeneratör alanı ve nöbetçi kulübesi gibi bölümleri bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

        KOMEK Hizmet binası yapım çalışmalarının da başlayacağını kaydeden Başkan Tutal, "Bilindiği üzere KOMEK binamız Seyitharun İş Merkezinde faaliyetlerine devam etmekteydi. Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyemizin başlatmış olduğu Seyitharun Veli Cami ve Çevresi Düzenleme Projesi kapsamında iş merkezimizi yıktık. Seydişehir Belediyesi hizmet binası arkasında bulunan belediyemize ait 4 bin 368 metrekarelik alanı KOMEK binası için tahsis ettik. Seydişehir KOMEK Merkezi, içerisinde konferans salonu, derslikler, idari birimler ve eğitim amaçlı birimler bulunduran bir çalışma merkezi yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

        (İHA-FM-Y)

        16.02.2018 15:32:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa