Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afrin şehidinin ismi okulda yaşatılacak

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Onbaşı Şahin Kaya'nın ismi Gülşehir'de okulda yaşatılacak.

        TSK tarafından Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Onbaşı Şahin Kaya'nın ismi Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan ve eski adı 100.Yıl Ortaokulu olan okulun ismi '100.Yıl Şehit Şahin Kaya' ortaokulu olarak değiştirildi. Gülşehir 'de düzenlenen programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, şehit Şahin Kaya'nın ailesi, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Programda yapılan konuşmaların ardından ise 100.Yıl Şehit Şahin Kaya Ortaokulunun açılışı şehidin ailesi tarafından yapıldı.

        (COŞ-SK)

        16.02.2018 14:56:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa