Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Giresun Milletvekili Bektaşoğlu: "Giresun'da halkımız stadyum arazisinin Ordu ve Trabzon'da olduğu gibi kent park olsun istiyor"

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun'da yeni stadyum yapıldıktan sonra yıkılacak mevcut stadyum arazisinin konut, AVM değil, Ordu ve Trabzon'daki gibi kentpark olarak kullanılmasını istedi.

        Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) konuşan CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun'da deniz ile sahil yolu kenarındaki en değerli kamu arazilerinin şeffaf olmayan yöntemlerle bazı kuruluşlara devredildiğini, bu kuruluşunda arazileri hiç de ihtiyaç olmadığı hâlde konut, AVM projesi yapacağını ifade etti.

        Bektaşoğlu, Giresun Milletvekili ve Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'ye de seslenerek "Giresun Atatürk Stadı ve SSK hastanesinin arazileri için yapılan uygulama buna bir örnektir. Halkımız bu arazilerin rant için değil, kent insanı için, çevre ve geleceğimiz için kullanılmasını istiyor. Stadyum arazisi Ordu ve Trabzon'da olduğu gibi kent park olsun istiyor. Bu talebi ilgilere, en çok da konuya vakıf Giresunlu Bakana, Canikli'ye iletiyoruz. Giresun için de iyi bir rüya görün, yazık etmeyin kentimize, o güzelim arazilere" şeklinde konuştu.

        (AB-ÖS-Y)

        16.02.2018 14:28:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa