Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        THK Edremit Şubesinden Kaymakam Sırmalı'yı ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde Türk Hava Kurumu (THK) Edremit Şubesi 93. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'yı makamında ziyaret etti.

        THK'nun 93. kuruluş yıl dönümü nedeniyle THK Edremit Şubesi Başkanı Celal Karasu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Zeynel Yetim, Zeliha Sıcak, Gürbüz Günbay, ve Havva Uslu Kaymakam Sırmalı'yı makamında ziyaret etti.

        Gerçekleşen ziyarette THK Edremit Şubesi Başkanı Celal Karasu, "Ülkemizdeki askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak için ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emriyle kurulan kurumumuzun bu sene 93. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bu kapsamda öncelikle ziyaret isteğimizi kırmadığınız için siz değerli Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. THK olarak özellikle öğrencilerimize, gençlerimize ve vatandaşlarımıza Türk Hava Kurumu'nu sevdirmek ve tanıtmak amacıyla yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenliyoruz." dedi.

        THK Edremit Şube Başkanı Celal Karasu, Kaymakam Ali Sırmalı'ya katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Türk Hava Kurumu'nun 93 yıllık tarihiyle ülkemize önemli katkılar sağlamış bir kurum olduğunu belirten Kaymakam Sırmalı: "Türk Hava Kurumu kamu yararına faaliyet gösteren güçlü, güvenilir ve köklü bir kuruluşumuz olup; 93 yıllık tarihiyle ülkemize önemli katkılarda bulunmuş bir kurum. Sizlerde Edremit'te bu önemli kurumu temsil etmektesiniz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor, 93. kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum" dedi.

        (EME)

        16.02.2018 13:35:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa