Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye ve Ortadoğu Bigadiç'te anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Bigadiç Belediyesi tarafından düzenlenen konferansta Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik "Türkiye ve Ortadoğu'nun Geleceği" konusunu anlattı.

        Bigadiç Uğur Mumcu Parkında çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşen konferansa Bigadiçliler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik "Türkiye ve Ortadoğu'nun Geleceği" konusunda seminer verdi. Prof. Dr. Çelik, Osmanlı Döneminden başlayarak günümüze kadar gelen ve hala Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunlar hakkında bilgi verdi.

        Konferans sonunda Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Prof. Dr. Mehmet Çelik'e katılımlarından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

        Bigadiç'te düzenlenen konferansa Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, MHP Bigadiç İlçe Başkanı Emine Aygül, AK Parti Bigadiç İlçe Başkanı Neşet Akbıyık ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile yapıldı.

        (HT-BD)

        16.02.2018 12:45:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa