Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nusaybin belediyesinden personele eğitim

        (Fotoğraflı)

        Murat Akgül

        MARDİN (İHA) - İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Nusaybin Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Ergün Baysal'ın talimatları ile ilçede terörün izlerinin silinmesi içni aralıksız çalışmalar devam ederken, belediye personellerine de eğitimler veriliyor. Nusaybin belediyesi temizlik işleri müdürlüğü personeline 'İş sağlığı ve güvenliği' eğitimi verildi.

        Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli personellere yönelik olarak Mitanni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitime, müdürlük yetkililerinin yanı sıra çok sayıda temizlik görevlisi katıldı. İş Sağlığı uzmanları tarafından gerçekleştirilen eğitimde, saha personeline karşılaştıkları zorlukları aşma ve sağlıklı, güvenli bir şekilde çalışabilmelerinin üzerinde duruldu. Eğitimde, iş sağlığı ve güvenliğinin amacı, iş kazası ve mesleki hastalıklar, kanuni haklar ve sorumluluklar, genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları, sağlık ve güvenlik işaretleri, yangın, güvenlik ile ilgili olaylara müdahale ve iş aletleri ile araçlarının kullanımında uyulması gereken kurallar gibi konular ele alındı. Temizlik personelinin merak ettikleri sorulara yanıt bulduğu toplantı, karşılıklı görüş alışverişi yapılmasının ardından sona erdi.

        (MA-AKK-Y)

        16.02.2018 12:38:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa