Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdem Uygan konferansına yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen radyo ve televizyon programcısı Erdem Uygan konferansına öğrencilerden yoğun ilgi gösterdi.

        Akyazı Belediyesinin daveti üzerine gelen radyo ve televizyon programcısı Erdem Uygan Akyazı Kılıçoğlu Düğün Salonunda bir konferas verdi. İlçede bulunan öğrencilere yönelik üç seansta gerçekleştirilen konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık bin 200 öğrencinin katılımyla, düzenlenen 'Her Yanlış Bir Doğru Getirir' adlı konferansa Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'da katıldı. Konferans sonunda Başkan Akcan, konuşmacı Erdem Uygan'a teşekkürlerini iletirken, "Öğrencilerimizi motive eden böyle faydalı konferanslar her zaman düzenleyeceğiz. Çocuklarımızın eğitim ve öğrenimini çok önemsiyoruz"dedi.

        (RŞ-GY-Y)

        16.02.2018 12:34:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa