Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dev hastanelere Bakanlıktan inceleme

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Sağlık Bakanlığı heyeti Eskişehir'e gelerek yapımı devam eden Şehir Hastanesinde ve Yunus Emre Devlet Hastanesi ek bina inşaatlarında inceleme ve değerlendirmede bulundu.

        Yapılan incelemeye, Kamu Hastaneler Genel Müdürü Doç. Dr. Furkan Erol Karabekmez, Kamu Hastaneleri Genel Müdür yardımcısı Prof. Dr. Murat Alper, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İncesöz, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü proje daire başkanı Arif Dündar Ekinci, Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Özer katıldı. Ayırca heyete Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Seydi Ahmet Güllü, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Erdinç Özkurt, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Mumcu, Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici, Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Karagülle eşlik etti.

        Yüzde 85 tamamlanma oranına sahip Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatıyla ilgili ayrıntılı sunum, yetkili inşaat firma temsilcilerince Eskişehir Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ve tüm Eskişehir hastane yöneticileri toplantıda sunum üzerinden değerlendirmelerde bulundular. Değerlendirme toplantısının ardından Bakanlık heyeti 2018 yılında açılması planlanan Eskişehir Şehir Hastanesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaat sahasında detaylı incelemelerde bulundu. Sağlık Bakanlığı heyeti Eskişehir'deki sağlık alanındaki yatırımların takipçisi olduklarını belirterek her iki hastanenin de 2018 yılının ikinci yarısında hizmet vermesi için çalışan firma yetkililerine ve il sağlık müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

        (MK-Y)

        16.02.2018 11:41:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa