Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa TED'de '100'üncü gün' coşkusu

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Türk Eğitim Derneğinin (TED) eğitimdeki 90 yıllık tecrübesini Şanlıurfa taşıyan TED Koleji'nin öğrencileri 2017/2018 eğitim öğretim yılının '100'üncü gününü' kutladı.

        Çeşitli etkinliklerle devam edecek kutlamaların ilk gününde öğrenci ve velilerin birlikte hazırladıkları tuvallerin sergisi açıldı. Beğeniyle gezilen serginin ardından öğrenciler farklı aktivitelerle gönüllerince eğlendi. Kolej Müdürü Arif Kemal Şamat, öğrencilerinin '100'üncü gününü' kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Programda tam anlamıyla 'veli, öğretmen ve öğrenci' kaynaşmasının gerçekleştiğini dile getiren Şamat, "Bu vesileyle bütün öğrencilerimizin 100'üncü gününü kutluyorum. Daha böyle nice 100'üncü günlere diliyorum. Derneğin misyon ve vizyonu doğrultusunda ilk günkü heyecanımızla çocuklarımızın hak ettiği kalitedeki bir okulda eğitime devam etmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda velilerimizin de desteğiyle yürümeye devam ediyoruz" dedi. TED'in 90 yıldır istikrarlı politikalarıyla eğitim öğretim hizmeti verdiklerini vurgulayan Şamat, bireysel farklılıkların dikkate alındığı öğrenci merkezli, ulusal değerleri esas alan, evrensel bakış açısına sahip nesiller yetiştirme hedefinde olduklarını kaydetti. Okullarında ulusal programın yanı sıra öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre çeşitlendirilmiş alternatif programlar ile eğitim-öğretimin zenginleştirildiğini bildiren Şamat, yükseköğretimin yanı sıra çağın gerektirdiği becerilere sahip öğrenciler yetiştirdiklerini aktardı.

        (BB-SD-Y)

        16.02.2018 10:56:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa