Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyyar Milli Piyangocu 1 Günlük Kazancını Mehmetçiğe Bağışlayacak

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'de seyyar Milli Piyango bayiliği yapan 60 yaşındaki Ramazan Gümüş, 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek olmak için 1 günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak.

        Kamu bankasından emekli ve 4 yıldır seyyar Milli Piyango Bayiliği yapan 60 yaşındaki Ramazan Gümüş , Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin kentinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek olmak için 1 günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak.

        Afrin'deki Mehmetçikler için bir günlük kazancını Mehmetçik Vakfına yatırmak istediğini ifade eden Ramazan Gümüş, " Duamız, gönlümüz hep onlarla. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diliyorum. Temennimiz 'Zeytin Dalı Harekatı' bir an önce sonuçlanır inşallah, Mehmetçiğimiz de hayırlısıyla ülkesine döner. Ben kendi çabamla bu yardımı yapmaya çalıştım ama isterim ki bütün halkımız karınca kararınca, elinden geldiğince Mehmetçiğimize destek olsun. Bol bol duamızı ediyoruz, gönlümüz hep onlarla. Mehmetçiklerimizin burnu dahi kanamasın. Tek temennimiz hayırlısıyla görevlerini bitirip yurda dönmeleri" dedi.

        (UC-UGR)

        16.02.2018 09:44:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa