Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'da kesintisiz enerjinin adı Enel Enerji anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Enel Enerji, güneş enerji sistemlerinden elektrik enerjisi elde edilmesi hakkında seminer verdi.

        Biga Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Biga Organize Sanayi Bölgesi üyelerine yönelik düzenlenen eğitimde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Fersan güneş enerjisinden elektrik elde etmek için firma yetkililerini davet ettiklerini bildirdi.

        Elektrik Elektronik Mühendisi Özge Gülbaş ise Enel firmasının Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 50 bin metrekarelik alanda kurulduğunu ve hibrit teknolojiyi hayata geçirdiğini söyledi. Gülbaş, "Kendi fabrikasına hibrit Türkiye kesintisiz güç kaynağı(UPS) sistemini kurarak günümüzde önemi artan alternatif enerjiler, Enel'i de harekete geçirdi. Güneş ve rüzgar enerjisiyle çalışan Upslerle Enel, sektörüne yeni bir soluk kattı. Yüksek teknolojili tasarladığımız ürünlerimizin ve sizlerden gelen talepler üzerine oluşturduğumuz özel ürünlerimizden oluşan geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermekteyiz" diye konuştu. Seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

        16.02.2018 09:41:20 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa