Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1071 Malazgirtspor'dan ASKF'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesinde 1971 yılından beri faaliyet yürüten 1071 Malazgirtspor Kulübü yönetimi, Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimini ziyaret ettiler.

        Desteklerinden ötürü ASKF yönetimine teşekkür eden 1071 Malazgirtspor Kulübü Başkanı Kaddafi Türeli, Malazgirt ilçesinin ileri gelenlerinden de aynı şekilde destek beklediklerini dile getirdi. Gerçekleştirdikleri ziyareti değerlendiren 1071 Malazgirt Spor Kulübü Başkanı Kaddafi Türeli, aldıkları maddi ve manevi desteklerden dolayı ASKF yönetimine teşekkür ederek, "Biz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna, bizlere verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etmek için geldik. Sağ olsunlar bugüne kadar maddi ve manevi destekler verdiler bizlere. Bu yüzden kendilerine tüm Malazgirtli vatandaşlar adına teşekkür ediyorum. Buraya gelerek başkanımızla konuştuk ve kendisine gençler liginde müsabakalara katılacağımızı bilirdik. Sağ olsun başkanımızda bizlere her türlü desteği vereceğini açıkladı. 1071 Malazgirtsporun şu anda istediği tek bir şey var, hem maddi hem de manevi anlamda halkımızın desteğini arkamızda hissetmemizdir. Buradan ilçemizin ileri gelenlerine çağrımızdır. İnşallah bu çağrı karşılık bulur, bizlerde iyi yerlere geliriz" şeklinde konuştu.

        Ziyaretten dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Türkan ise, bütün kulüplere destekte bulunmaya devam edeceklerini belirterek, "Bugün 1071 Malazgirtspor Kulübü Başkanı Kaddafi Türeli, yönetim kurulu ile birlikte bizlere bir ziyaret gerçekleştirdiler. Biz bu ziyaret için kendilerine teşekkür ediyoruz. Az önce kendilerinin de belirttikleri gibi oldukça sıkıntılı günler yaşıyorlar, hem maddi hem de manevi desteklere ihtiyaçları var. Biz burada sadece 1071 Malazgirtspor Kulübü değil, Muş'ta faaliyet yürüten bütün spor kulüplerimize elimizden geldiği kadarıyla destekte bulunmaya çalışıyoruz. Bu nazik ziyaretleri için spor kulübümüze teşekkür ederken, çocuklarına sahip çıkıp spora yönlendiren ailelilerimize de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (VE-MSA-Y)

        16.02.2018 09:32:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa