Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hastane yemek artıkları sokak hayvanlarına gidiyor

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Babaeski Devlet Hastanesindeki yemek fazlaları sokak hayvanlarına ulaştırılıyor.

        Babaeski Devlet Hastanesi ve Babaeski Belediyesi arasında imzalanan 'Artık Yemekler Protokolü' ile hastanede kalan yemekler hayvan barınaklarındaki sahipsiz sokak hayvanlarına gönderiliyor.

        Protokole dair hastaneden yapılan bilgilendirmede, "Protokol kapsamında, artan yemekler özel bidonlarda toplanıyor, düzenli bir şekilde hastanemizden yemekler alınıp barınağa götürülüyor. Çünkü biz bu dünyada tek başımıza yaşamıyoruz, tüm canlılarla yaşıyoruz. Hayvanların yaşam hakkına saygı olarak, beslenmelerine destek vermek bizi onurlandırıyor. Tüm dünyada küresel gıda krizinin yaşandığı ve tartışıldığı bu dönemde böylesine bir hassasiyet göstermek hem israfı önlemek hem de toplumsal duyarlılığı artırmak açısından son derece önemlidir" denildi.

        (İSM-MEF-Y)

        15.02.2018 17:56:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa