Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'de zabıta müdürlüğünden terazi denetimi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri, hileli terazi ve kilogram kullanan pazarcıların önüne geçebilmek için denetimlerde bulundu.

        Aziziye Mahallesi'ndeki pazaryerinde yapılan denetimlerde kurulan kontrol noktalarında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın verdiği ağırlıklarla, aldıkları ürünlerin ağırlığından şüphe eden vatandaşların poşetleri tek tek tartıldı. Saat 8'den akşam 5'e kadar devam eden denetimlerde ağırlıkları standartlara uygun olmayan satıcılara kabahatler kanununa göre cezai işlem uygulanarak terazilere el konuldu. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Ali Kahraman vatandaşın uygulamadan duydukları memnuniyetin farkında olduklarını çalışmaların bundan sonra düzenli olarak süreceğini söyledi.

        (TT-GY-Y)

        15.02.2018 16:33:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa