Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yemenici, kooperatif ve oda başkanlarına hizmetleri anlattı

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilçede faaliyet gösteren oda ve kooperatif başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek 2014-2018 yılları arasında gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Akçakoca'da faaliyet gösteren oda ve kooperatif başkanları, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile kahvaltıda buluştu. Birliktelikte konuşan Yemenici, Akçakoca Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetler ile ilçeye yön verildiğini ifade etti. Büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar ile toplumda birlik ve beraberliğe vesile olduklarını, sosyal belediyecilik anlayışı ile toplumsal barışa ve huzura katkı sağladıklarını belirten Başkan Yemenici, "Kentimizin değerlerine önem veriyoruz. Belediye olarak bizler yol, park, çevre düzenlemesi, modern yapıların inşası, sosyal ve spor tesisleri ile fiziki donatımları gerçekleştiriyoruz. Akçakoca Belediyesi yatırımları ve icraatları ile her zaman sivil toplum kuruluşların yanında, yardımcısı ve projelerin destek veya katkı sağlayanı olmuştur. Dolayısı ile Akçakoca'ya yapılan yatırımlar aynı zamanda bir lokomotiftir. Sivil toplum örgütlerinin yaygın olduğu toplumlarda sorunların, problemlerin çözümleri daha kolay oluyor. İlçemiz bu konuda çok şanslı. Birçok oda ile kooperatif başkan ve yöneticileri ile fırsat buldukça bir araya geliyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz" dedi.

        Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici göreve geldiği günden bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları görsellerin yer aldığı sunum eşliğinde anlattı.

        (TT-GY-Y)

        15.02.2018 15:21:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa