Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi öğrencileri başarıya doymuyor

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Mehmet Demirci, Şehit Muhammed Oğuz Kılınç, Wushu Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu oldu.

        Antalya'da düzenlenen ve 81 ilden binlerce sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada, 48 kg'da mücadele eden Düzce Üniversitesi'nin başarılı öğrencisi, sergilediği performansla birincilik elde ederek Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

        15 Temmuz'da Ankara'da şehit düşen Polisimiz Muhammed Oğuz Kılınç'ın adını taşıyan Türkiye Minikler - Yıldızlar - Gençler ve Büyükler Bay - Bayan Sanda ve Taolu Türkiye Wushu Şampiyonası'nda şampiyon olan sporcular, Şehit Muhammed Oğuz Kılınç'ın mezarına giderek dua ettiler.

        (TT-İÇ)

        15.02.2018 14:36:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa