Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karamehmetoğlu vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Hacı Güneş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

        Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Kale Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Karamehmetoğlu, mahalle buluşmaları ile birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun yaşandığını anlattı. Karamehmetoğlu, "Hasbihal buluşmalarımız kapsamında her hafta farklı bir mahallede hemşehrilerimizle birlikte oluyoruz. Yaptığımız hizmetlerimizi hemşehrilerimize aktarmak, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağlıyor. Çermik Belediyesi olarak her kesimden ve her yaştan insanın görüş ve önerilerine önem veriyoruz" dedi.

        Her gün ayrı bir mahalleyi ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya geldiklerini dile getiren Karamehmetoğlu, "Göreve geldiğimiz günden beri merkez ve kırsal mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları sizlerle birlikte gözden geçirmek ve eksikliklerimizi, sizlerden gelen talepler doğrultusunda değerlendirmek için birlikte oluyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde mahalle için yaptığımız hizmetleri ve yatırımları değerlendiriyor, eksikleri varsa giderilmesi noktasında çalışmalarımızı başlatıyoruz. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyesi olarak ilçemizin uzun yıllarda erişebileceği hizmetleri görev süremiz içerisinde ilçemize kazandırdık. Bu hizmetleri kazandırırken hep istişare ettik etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

        Çermik Belediyesi olarak çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Karamehmetoğlu, şunları söyledi:

        "Çalışanlarımız, mahalle muhtarlarımız ve en önemlisi hemşehrilerimizle güzel bir sinerji yakaladık. Hemşehrilerimizin fikirleriyle bize yol göstermelerini önemsedik. Farklı programlarla hemşehrilerimizin hep yanında ve içinde olduk, onlarda sağ olsun bizi kendilerinden biri gibi görerek bizlerin yanında oldu. Samimiyet, içtenlik ve güler yüzle karşıladılar ve ev sahipliği yaptılar. Kırsal ve merkez mahallelerimizde hizmet için neler yapabiliriz düşüncesiyle hizmet ve çalışma planlarımızı yapıyoruz. Her mahalle için öncelikli ihtiyaç olan hizmeti tespit ediyoruz ve ona göre yol haritamızı çiziyoruz."

        (HG-MP-Y)

        15.02.2018 12:46:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa