Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şuhut'ta tiyatro gösterimi

        (Fotoğraflı)

        Recep Dikici

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 2 yaş ve üzeri öğrenci ve velilere "Sihirli kitaptaki süper kahramanlar" adlı tiyatro gösterimi sahnelendi.

        Tiyatro gösteriminde arkadaşlık, doğa sevgisi, hayvan sevgisi, iyi insan olabilme gibi kavramları ele aldı. Anka Gösteri ve Sanat Merkezi Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Tolga Senem, Şuhut ilçesinde öğrenci ve velilere yönelik gerçekleşen tiyatro gösterisine ilişkin yaptığı açıklamada, "Oyunumuzda; tüm çocukların ilgiyle izlediği çizgi film kahramanları yer almaktadır. Canlandırma olarak sahnelenmektedir. Kahramanların, çocukların renkli dünyasında kalıplaşarak bir idol haline gelmesi; aslında birer öğretici rolünde çocukların eğlenerek öğrenmesini destekleyen, iyi insan olmayı anlatan karakterlerdir. Çocukların hayal dünyasını kahramanlar aracılığıyla renklendirir. Hem görsel hem de işitsel açıdan çocukların eğlenceye doyacağı aynı zamanda gelişimlerine yararlı olan eğitici ve öğretici bir oyundur" diye konuştu.

        (HK-Y)

        15.02.2018 12:31:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa