Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kandıra ilçesinde dere köprüsü yapılacak

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kandıra ilçesi Kefken-Kurtyeri mahalleleri arasına köprü yapılacak köprü için ihale gerçekleştirildi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kandıra ilçesinde köprü inşasına başlayacak. Kefken Mahallesi Karakulukçu Sokak ile Kurtyeri (Kumcağız) Mahallesi Hacı Şükrü Caddelerini, Kumcağız deresi üzerinden birbirine bağlayacak olan köprü yapım işi için ihaleye çıkıldı. Gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif sundu.

        Kandıra İlçesi Kumcağız Mevkii Dere Köprüsü için yapılan ihalede düşük teklif 2 milyon 930 bin TL en yüksek teklif ise 3 milyon 975 bin TL olarak kaydedildi.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek ve Kumcağız Deresi üzerine yapılacak olan köprü 14 metre genişliğinde, 29 metre uzunluğunda inşa edilecek. İş kapsamında 1 bin 180 metre fore kazık, 175 ton çelik, 725 metreküp beton, 565 ton Asfalt, 600 metrekare parke ve 500 metre bordür çalışması yapılacak. Ayrıca zemin iyileştirmesi kapsamında, 6 bin 736 metre Taş kolon imalatı gerçekleştirilecek.

        (CA-İÇ)

        15.02.2018 12:11:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa