Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Çınar göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        Erhan Aksoy

        SİVAS (İHA) - Gemerek Milli Eğitim Müdürlüğüne ataması yapılan Celaleddin Çınar göreve başladı.

        Sivas'ın Altınyayla ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yaparken Gemerek Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Çınar, 1975 yılında Sivas'ta doğdu. Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Yüksek Lisans Eğitimi alırken öğretmen olarak atandı. Birçok yerde öğretmen ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığının 1709 Şube Müdürlüğü ataması ile Tokat İlinin Pazar İlçesine Şube Müdürü olarak atanan Çınar daha sonra Altınyayla ilçesinde şube müdürü olarak görev yaparken Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Celaleddin Çınar'ın göreve başlamasının ardından AK Parti Gemerek ilçe teşkilatı da İlçe Başkanı İsmet Erdoğan öncülüğünde Milli Eğitim Müdürü Çınar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Çınar Gemerek Şehit Ahmet Karahan Endüstri Meslek Lisesinde yatılı olarak okuduğunu belirterek bir zamanlar okuduğu yere hizmet etmek için burada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek,"1993 yılında Gemerek Şehit Ahmet Karahan Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldum. Başarılı bir öğrenci olduğum için kısa süre içerisinde okulda ön plana çıktım. Üniversite sınavına ilk girdiğim yıl Ankara Gazi Üniversitesini kazanarak eğitimime devam ettim. Gemerek'i tanıyan, seven bir insanım. Eğitimde çıtayı yükselterek çocuklarımıza daha fazla nasıl yardımcı oluruz diyerek çalışmalara başlayacağız." dedi.

        (UY-Y)

        15.02.2018 10:05:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa