Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TESKİ Bayanlar Bowlıng Turnuvasının şampiyonu belli oldu

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde bayan personele yönelik düzenlenen Bowling Turnuvasının şampiyonu belli oldu.

        Tekirdağ'da bir alışveriş Merkezinde düzenlenen Şampiyonluk maçlarını izlemeye TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve TESKİ personeli aileleriyle birlikte katıldı. Ayrıca misafir takım olan Büyükşehir Belediyesi Takımının aileleri de katıldı. Sürpriz katılımcı olarak 2010 yılı Bowling Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Milli Sporcu Aslı Çorak yer aldı.

        TESKİ İlçe Müdürlükleri dahil tüm bayan personel arasında oluşturulan takımlar grup maçlarında bir araya geldi. Tüm takımlar finalde oynamak için yarıştılar. Toplamda 14 takım arasından 4 takım finalde oynamaya hak kazandı. Final maçları birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde oynandı. Oynanan maçların ardından puan durumuna göre birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü belli oldu.

        İlk günden beri iddialı olan Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Onun ardından Muratlı İlçe Müdürlüğü Takımı ikinci oldu. Büyükşehir Belediyesi Takımı ise, üçüncü oldu. Son olarak Kapaklı İlçe Müdürlüğü Takımı da dördüncü olarak dereceye girmeye hak kazandı. Dereceye giren takımlara plaket, madalya ve çiçek takdim edildi.

        TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, "Sosyal etkinliklerde bir araya gelen TESKİ ailesi bir kez daha birlik ve bütünlük içerisinde sorunsuz bir şekilde bir etkinliği tamamladı. Sevgi ve saygı çerçevesinde yapılan bowling turnuvasını yeniden düzenleyeceğiz. Bu etkinliği organize eden İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına ve katılım sağlayan tüm personelimize teşekkür ederim" dedi.

        Bowling Turnuvası hakkında görüşlerini bildiren Milli Sporcu Aslı Çorak ise, "2007 yılında bowlinge başladım. 2008 yılında ilk kez lige katıldım. 2010 yılında ilk kez milli oldum. Şu anda burada bulunmaktan çok mutluyum. Buradaki ekip çok sıcakkanlı ve herkes çok samimi. TESKİ'nin böyle bir etkinlik düzenlemesi çok güzel bir şey. Özellikle çocuklarımız bu spora başlamalı. Bowling salon sporları arasında en fazla lig oyuncu olan bir spordur. Bütün bayan oyuncuları tebrik ediyorum" diye konuştu.

        (EG-MEF-Y)

        14.02.2018 17:59:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa